Creixent amb cultura i construint valors amb coneixement

Un idioma és com una finestra al món, canvia la nostra percepció i amplia horitzons.

Quan estem ensenyant a nens, l’anglès és precisament això, una finestra que s’obre a la vida i cultura de nens de totes parts del món, convertint-se en una experiència fascinant i memorable pels nens.

Aprendre sobre les escoles de vaixells flotants a Bangladesh o la dansa del jaguar de Mèxic ajuda als nens a apreciar la vida més enllà del seu propi entorn i a respectar els valors d’altres cultures.

Quan ensenyem diferents cultures a través de l’anglès, integrem també estructures gramaticals, vocabulari, lectures i activitats de comprensió i expressió oral en anglès, però sempre amb histories fascinants, dades sorprenents i curiositats de fons.

Art, Lost and Found, és una unitat que estic fent amb un grup d’alumnes de primària sobre la recuperació de l’art, les tradicions i les cultures del món.

Cada pàgina del llibre de text introdueix un concepte nou en l’aprenentatge de l’anglès a la vegada que seguim viatjant al voltant del món. Després de la nostra primera reflexió sobre What’s art for you? ens anem a les dones de Ghana que venen cistelles teixides a mà, els ballarins contacontes de Laos i els vaixells dragó de la Xina, amb més de 2000 anys de tradició.

Les imatges atrauen l’atenció dels nostres alumnes i la diversitats de les cultures, també.

Concloem que l’art és: rowing, weaving, dancing, cooking, painting, storytelling, entre d’altres coses.

Aquesta unitat en qüestió també ens explica com preservar les cultures. La nostra feina d’ensenyar la cultura i tradicions a la classe d’anglès, incloent els Human Castles (els castellers) i the Devil’s fire run (els correfocs) assegura la continuïtat i la conscienciació sobre el valor de les cultures.

Al final de la unitat, els nens no només han integrat nous conceptes gramaticals i vocabulari, sinó que estan familiaritzats amb Women in Ghana who weave baskets to sell to the tourists, dancers in Laos who use their hands to tell stories i Chinese dragon boats, a 2,000-year-old tradition.

Els nens creixen amb aquestes cultures i aquesta finestra que és l’anglès els hi ajuda a valorar el món que els envolta.

Si vols saber més sobre com enfoquem les nostres classes d’anglès, fes clic aquí:

https://www.thames.es/ca/cursos-dangles-per-a-nens/

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos