Counting the days to summer entertainment, fun and success!

Mocks, tècnica, capritxos, estiu, creativitat, inscripcions i experiència.

Mocks: per estar segurs!

Recordem que els simulacres per als exàmens de B2 First, C1 Advanced i de C2 Proficiency es faran el dia 8 de maig online. Els exàmens es faran en temps real i l’objectiu és valorar les possibilitats d’aconseguir un aprovat en l’examen de juliol.

Quan corregim els exàmens, mirem diferents aspectes del rendiment de l’alumne. Per exemple, el percentatge d’aprovat en les 5 parts de l’examen és important. Encara que un pot argumentar que, si treu un 2 en la gramàtica i un 7 en el Reading li farà mitjana i aprovarà, no és exactament així. Una nota baixa en qualsevol de les parts no és necessàriament un suspens, però sí que denota que l’alumne va coix i fa falta una dedicació especial per anivellar les notes. L’objectiu, després de tot, és estar ben preparat, amb un bon marge d’error i tenir garantit un aprovat a l’examen.

Un altre aspecte que analitzem en corregir els Mocks és la naturalesa dels errors que està cometent l’alumne. Són errors garrafals o errors simples que, amb un curs preparatiu, una dedicació especial i tècnica d’examen, podrem solucionar?

Si voleu més informació sobre els Mocks, la trobareu aquí:

Exàmens First Certificate a Cerdanyola – Thames The British School

Tècnica, pràctica, colzes i, un aprovat ben merescut!

Els candidats als exàmens de B2 First, C1 Advanced i C2 Proficiency tenen un curs intensiu de preparació programat perquè coincideixi el seu final amb el dia anterior a l’examen del juliol. D’aquesta manera, després d’un mes intensiu de revisió, pràctica d’exàmens, gramàtica i tècnica, els alumnes estan al punt òptim i, llestos per començar l’examen!

És un curs intensiu, rigorós i apunta alt.

Si t’interessa presentar-te a l’examen de B2 First, la convocatòria d’examen és el dia 29 de juliol i la data límit per matricular-se és el dia 6 juliol. Preu: 194 €.

Si et presentes al C1 Advanced, la convocatòria de l’examen és el dia 30 de juliol i la data límit per matricular-se és el 6 de juliol. Preu: 210 €.

Més informació aquí:

https://www.thames.es/ca/cursos-intensius-per-a-examens-de-cambridge-a-lestiu/

És estiu, dona’t un capritx!

Tenim preparades moltes activitats didàctiques i divertides per a l’estiu, un moment òptim per dedicar-se plenament a un mateix.

Hi ha cursos intensius d’anglès per a adults enfocats a practicar l’expressió oral, guanyar confiança a l’hora de parlar anglès i guanyar terreny en el domini de l’idioma.

Els cursos són de 2 hores diàries de dilluns a dijous. Et deixem amb més informació a:

https://www.thames.es/ca/cursos-dangles-a-lestiu/

Adolescents a l’estiu: mantinguem-los ocupats!

Els cursos intensius per a joves al juliol són perfectes per donar una estructura als dies interminables d’estiu i, donar-los una raó per matinar! Els cursos estan pensats per fomentar l’expressió oral a classe i fer activitats didàctiques relacionades amb l’aprenentatge de l’anglès en un ambient distès, agradable, però rigorós!

L’horari és de 9.30 a 11.30 h de dilluns a dijous, i el llarg cap de setmana entre mig és un plus per a ells.

Teniu més informació aquí:

https://www.thames.es/ca/intensius-de-estiu-per-a-jovenes/

És estiu! Temps de cultura, creativitat i anglès

Creem per als nens un espai molt cuidat en el qual els oferim diferents activitats didàctiques i lúdiques guiades i conduïdes en anglès. Tenim tallers d’art, de ceràmica, d’esport, de cuina i d’expressió creativa. Cada setmana treballem al voltant d’un tema com, per exemple, un artista de renom, la naturalesa, el món animal o la fotografia, i els divendres, els nens s’emporten a casa els treballs manuals que han confeccionat.

Els matins d’estiu dedicats a l’aprenentatge creatiu i, en anglès!

Si voleu més informació sobre els 2 casals, la trobareu aquí:

Casal Montessori: https://www.thames.es/ca/casal-destiu-en-angles-per-a-nens-de-3-a-8-anys/
Casal Aprenentatge Creatiu: https://www.thames.es/ca/casal-destiu-en-angles-per-nens-de-8-a-13-anys/

Nova matriculació cursos 2021/22

Les inscripcions per al curs escolar 2021/22 ja estan obertes.

Demanem als pares que confirmin l’assistència dels nens i adolescents i que ens avisin sobre qualsevol canvi que vulguin fer respecte a l’horari per poder fer els canvis al més aviat possible.

Podrem oferir als alumnes nous les places que tinguem lliures.

Experiència i recursos: la clau de l’èxit amb l’aprenentatge híbrid

Quins temps i quanta habilitat de reinventar-nos tots! L’educació, l’aprenentatge i l’ensenyament continuen avançant sense pietat, amb pandèmia o sense ella! Amb aquest salt al futur, tots hem acceptat els canvis i tant alumnes com professors donem el millor de nosaltres mateixos en les classes online i en les presencials.

Bon treball, alumnes, i gràcies, pares, pel vostre suport incondicional!

Pàgina web amb un look actual

Elegant, informativa i fàcil d’usar, així és la nostra nova pàgina web.

Disseny, tecnologia i contingut reunits per reflectir la veu de la nostra escola, la professionalitat del nostre equip i els recursos disponibles per a vosaltres, pares i alumnes.

Esperem que us agradi!

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos