Counting the days to summer entertainment, fun and success!

Mocks, tècnica, capritxos, estiu, creativitat, inscripcions i experiència.

Mocks: per estar segurs!

Recordem que els simulacres per als exàmens de B2 First, C1 Advanced i de C2 Proficiency es faran el dia 8 de maig online. Els exàmens es faran en temps real i l’objectiu és valorar les possibilitats d’aconseguir un aprovat en l’examen de juliol.

Quan corregim els exàmens, mirem diferents aspectes del rendiment de l’alumne. Per exemple, el percentatge d’aprovat en les 5 parts de l’examen és important. Encara que un pot argumentar que, si treu un 2 en la gramàtica i un 7 en el Reading li farà mitjana i aprovarà, no és exactament així. Una nota baixa en qualsevol de les parts no és necessàriament un suspens, però sí que denota que l’alumne va coix i fa falta una dedicació especial per anivellar les notes. L’objectiu, després de tot, és estar ben preparat, amb un bon marge d’error i tenir garantit un aprovat a l’examen.

Un altre aspecte que analitzem en corregir els Mocks és la naturalesa dels errors que està cometent l’alumne. Són errors garrafals o errors simples que, amb un curs preparatiu, una dedicació especial i tècnica d’examen, podrem solucionar?

Si voleu més informació sobre els Mocks, la trobareu aquí:

Exàmens First Certificate a Cerdanyola – Thames The British School

Tècnica, pràctica, colzes i, un aprovat ben merescut!

Els candidats als exàmens de B2 First, C1 Advanced i C2 Proficiency tenen un curs intensiu de preparació programat perquè coincideixi el seu final amb el dia anterior a l’examen del juliol. D’aquesta manera, després d’un mes intensiu de revisió, pràctica d’exàmens, gramàtica i tècnica, els alumnes estan al punt òptim i, llestos per començar l’examen!

És un curs intensiu, rigorós i apunta alt.

Si t’interessa presentar-te a l’examen de B2 First, la convocatòria d’examen és el dia 29 de juliol i la data límit per matricular-se és el dia 6 juliol. Preu: 194 €.

Si et presentes al C1 Advanced, la convocatòria de l’examen és el dia 30 de juliol i la data límit per matricular-se és el 6 de juliol. Preu: 210 €.

Més informació aquí:

https://www.thames.es/ca/cursos-intensius-per-a-examens-de-cambridge-a-lestiu/

És estiu, dona’t un capritx!

Tenim preparades moltes activitats didàctiques i divertides per a l’estiu, un moment òptim per dedicar-se plenament a un mateix.

Hi ha cursos intensius d’anglès per a adults enfocats a practicar l’expressió oral, guanyar confiança a l’hora de parlar anglès i guanyar terreny en el domini de l’idioma.

Els cursos són de 2 hores diàries de dilluns a dijous. Et deixem amb més informació a:

https://www.thames.es/ca/cursos-dangles-a-lestiu/

Adolescents a l’estiu: mantinguem-los ocupats!

Els cursos intensius per a joves al juliol són perfectes per donar una estructura als dies interminables d’estiu i, donar-los una raó per matinar! Els cursos estan pensats per fomentar l’expressió oral a classe i fer activitats didàctiques relacionades amb l’aprenentatge de l’anglès en un ambient distès, agradable, però rigorós!

L’horari és de 9.30 a 11.30 h de dilluns a dijous, i el llarg cap de setmana entre mig és un plus per a ells.

Teniu més informació aquí:

https://www.thames.es/ca/intensius-de-estiu-per-a-jovenes/

És estiu! Temps de cultura, creativitat i anglès

Creem per als nens un espai molt cuidat en el qual els oferim diferents activitats didàctiques i lúdiques guiades i conduïdes en anglès. Tenim tallers d’art, de ceràmica, d’esport, de cuina i d’expressió creativa. Cada setmana treballem al voltant d’un tema com, per exemple, un artista de renom, la naturalesa, el món animal o la fotografia, i els divendres, els nens s’emporten a casa els treballs manuals que han confeccionat.

Els matins d’estiu dedicats a l’aprenentatge creatiu i, en anglès!

Si voleu més informació sobre els 2 casals, la trobareu aquí:

Casal Montessori: https://www.thames.es/ca/casal-destiu-en-angles-per-a-nens-de-3-a-8-anys/
Casal Aprenentatge Creatiu: https://www.thames.es/ca/casal-destiu-en-angles-per-nens-de-8-a-13-anys/

Nova matriculació cursos 2021/22

Les inscripcions per al curs escolar 2021/22 ja estan obertes.

Demanem als pares que confirmin l’assistència dels nens i adolescents i que ens avisin sobre qualsevol canvi que vulguin fer respecte a l’horari per poder fer els canvis al més aviat possible.

Podrem oferir als alumnes nous les places que tinguem lliures.

Experiència i recursos: la clau de l’èxit amb l’aprenentatge híbrid

Quins temps i quanta habilitat de reinventar-nos tots! L’educació, l’aprenentatge i l’ensenyament continuen avançant sense pietat, amb pandèmia o sense ella! Amb aquest salt al futur, tots hem acceptat els canvis i tant alumnes com professors donem el millor de nosaltres mateixos en les classes online i en les presencials.

Bon treball, alumnes, i gràcies, pares, pel vostre suport incondicional!

Pàgina web amb un look actual

Elegant, informativa i fàcil d’usar, així és la nostra nova pàgina web.

Disseny, tecnologia i contingut reunits per reflectir la veu de la nostra escola, la professionalitat del nostre equip i els recursos disponibles per a vosaltres, pares i alumnes.

Esperem que us agradi!

Busca un article
Últimes notícies

La lletra, amb sang entra?

Sabré la resposta, faré el ridícul, em faran fora de classe? Tranquil, a tots ens ronden aquestes preguntes pel cap quan pensem en entrar a una classe desprès de deixar

El que no hem de fer amb una tassa de te

Saps quina és la manera més eficaç de fer esvair tots els teus mals, segons els anglesos? Senzillament amb una bona tassa de te. No et trobes bé, estàs disgustat,

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

La lletra, amb sang entra?

Sabré la resposta, faré el ridícul, em faran fora de classe? Tranquil, a tots ens ronden aquestes preguntes pel cap quan pensem en entrar a una classe desprès de deixar

El que no hem de fer amb una tassa de te

Saps quina és la manera més eficaç de fer esvair tots els teus mals, segons els anglesos? Senzillament amb una bona tassa de te. No et trobes bé, estàs disgustat,

Segueix-nos