Consells pel FCE Reading and Use of English test

5 consells per realitzar el test

El Reading and Use of English test és probablement la part que més ens ve al cap quan pensem en exàmens de Cambridge i això és deu probablement a que és la part on treballem la gramàtica, el vocabulari i la comprensió lectora.

A continuació us oferim 5 consells a tenir en compte a l’hora de realitzar aquesta prova. Fes una ullada!

1- L’ordre és important

És possible que molts de vosaltres sempre comenceu per la part 1 del test i acabeu amb la 7. Però, en realitat, us seria més convenient començar per les parts en les quals heu d’escriure.

Començar per les parts de Use of English 4, 2 i 3 és probablement la millor estratègia ja que l’spelling és molt important i al principi de la prova sempre estareu més concentrats.

2- Llegeix els títols

Molts cops, els estudiants volen fer-ho tot tant ràpid que ni tan sols es miren els títols de les parts i, amb això, comencen a llegir el text sense tenir una idea general sobre el tema.

Si llegim el títol, com a mínim sabrem el tòpic del text i probablement ens ajudi a comprendre millor el tipus de resposta que cal.

3- Llegeix les preguntes del Reading abans que el text

Si comencem a llegir un dels texts del Reading i després ens mirem les preguntes, estem perden temps que podríem aprofitar per altres parts.

Per això, lo millor és començar amb les preguntes, així quan comencis a llegir el text les tindràs presents i podràs identificar l’informació de forma molt més efectiva.

4- Les preposicions són molt importants!

Un dels factors que més ens pot ajudar a assegurar el màxim de punts en aquesta part, és tenir bons coneixements de les collocations amb certes preposicions.

Si coneixem les agrupacions de preposicions amb els verbs i els substantius podrem descartar moltíssimes opcions en els múltiple choice com el Reading de la part 1 o el de la part 5 i ho tindrem més fàcil per formar transformations o per contestar correctament a la part 2.

5- Mai deixis una pregunta sense contestar

Per molt que un hagi treballat dur per preparar-se l’examen, sempre hi ha preguntes de les quals no sabrem la resposta, però, això no significa que no l’hagis de contestar.

L’examen de Reading and Use of English no penalitza per respostes incorrectes, llavors sempre val més la pena respondre a tot i pregar per tenir sort.

Esperem que aquest consells et siguin útils. I recorda, Thames British School és centre preparador d’exàmens i centre d’exàmens de Cambridge. Oferim cursos de preparació d’exàmens oficials tant de matins com de tardes.

T’esperem!

+ INFO Exàmens Cambridge
Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Llavors, què et diu aquest edifici?

What do buildings tell us? és la introducció a una unitat sobre edificis emblemàtics pel seu disseny, el seu impacte a la comunitat o el seu patrimoni. Comencem amb una

Segueix-nos