Connectats i encantats!

Connectats i encantats!

L’experiència ja la tenim. Tant professors com alumnes ens hem reincorporat de nou al sistema de classes d’anglès online d’acord amb les noves restriccions temporals a causa de la COVID-19. Les classes virtuals, que es poden seguir des d’una tauleta, smartphone o portàtil, ens permeten seguir endavant amb el curs escolar 2020 i, mantenir un bon ritme d’aprenentatge d’anglès!

Recursos digitals per l’ensenyament d’anglès

De fet, la nova edició dels llibres d’anglès per a infantil i primària que hem triat enguany està precisament més adaptada a l’ús online i té moltes pàgines d’activitats i jocs interactius per facilitar l’aprenentatge d’anglès via telemàtica per als nens.

Els recursos didàctics que formen part d’una classe d’anglès online varien des de jocs didàctics a activitats i exercicis relacionats amb la lliçó en curs. Els recursos visuals, eines imprescindibles en una classe d’anglès, formen part de cada lliçó i els podem projectar a la pantalla i treballar amb ells amb facilitat.

Buscant l’equilibri entre classes presencials i online

Classe online o classe presencial? That is the question! De fet, els dos sistemes funcionen i ens permeten impartir les classes d’anglès amb facilitat, excepte algun error tècnic, que ens porta a un petit caos momentani! Dit això, la pràctica porta a la perfecció i l’aplicació de la tecnologia en l’entorn educatiu ha arribat per quedar-se.

Des del començament de curs, vam preveure un possible confinament i vam optar per la distribució entre classes presencials i classes d’anglès online. Aquesta combinació ens permet reduir l’aforament al 50 %, mantenir bombolles d’alumnes i, seguir endavant amb el curs acadèmic!

De fet, l’educació híbrida, és a dir, la combinació de classes presencials i a distància a través de diferents plataformes d’aprenentatge, és una gran aliada en aquests temps canviants!

Què passa si m’he de confinar?

(Excepte si estem tots confinats)

Not to worry, tenim una solució per a tu. Aquest mes ens hem trobat amb molts casos d’alumnes que han de respectar el confinament durant dues setmanes a causa d’un possible contagi. En aquest cas, l’alumne pot seguir la classe d’anglès online des de casa seva.

A l’aula, els professors sempre tenim els grups oberts a Microsoft Teams i els alumnes que estan en quarantena poden assistir i seguir la classe en qualsevol moment. Quina gran aliada és la tecnologia!

Exàmens de Cambridge

En els cursos de preparació pels exàmens de Cambridge continuem treballant amb els alumnes, via telemàtica i durant almenys dues setmanes, perquè arribin més preparats que mai als exàmens de Cambridge First Certificate, Advanced i Proficiency.

Com en els cursos intensius d’estiu, la preparació online és estructurada i dirigida a agafar taules i, sobretot, practicar pel gran dia!

Proficiency English: un màster en anglès

Tenir un nivell de Proficiency, un nivell C2 segons el MECRL, és la recompensa de molts anys de treball i dedicació com a alumne i un plus molt valorat en el món professional.

Som centre preparador d’exàmens de Cambridge i oferim classes de nivell Proficiency per a adults dos dies a la setmana. En el grup de C2 hi ha professionals, universitaris i alumnes que ja han obtingut el seu certificat en l’examen de Cambridge Advanced English i tenen la vista posada a arribar més lluny i treure’s l’examen de Proficiency.

Cursos d’anglès bàsic

Si tens lliures els matins i vols començar a estudiar anglès tenim un grup per a tu.

Els alumnes venen dos dies per setmana i fan una hora i mitja de classe en la qual aprenen a entendre, practicar i parlar anglès des de zero. Animeu-vos! Aprendre un idioma estranger exercita la ment i aixeca l’esperit.

Anglès per a alumnes de grau mitjà i superior

Els alumnes que cursen cicles formatius solen tenir l’anglès com a assignatura i, encara que els nivells exigits en cicles formatius solen ser entre un nivell A2 i un B1, els alumnes sovint necessiten una ajuda o empenta per arribar al nivell exigit i aprovar els exàmens d’anglès.

Tenim classes d’anglès per a adolescents en horari de matins, de migdies i de tardes, dos dies per setmana. Posa’t al dia amb l’anglès i resta actiu. L’anglès et servirà tota la vida!

Nova professora d’anglès amb experiència

Donem la benvinguda a un nou membre de l’equip de professors de Thames British School, una professora nativa que fa anys que trepitja les aules i ensenya anglès com a segona llengua a nens, adolescents i adults.

També, ha dedicat molts anys a la formació de professors en el camp de l’aprenentatge d’anglès, tant de manera presencial com online. És una professora compromesa i, com la resta del professorat, una apassionada de l’ensenyament!

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos