Classes d’anglès als matins

//Classes d’anglès als matins

Classes d’anglès als matins

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Els cursos intensius d’anglès són una gran oportunitat per donar un salt i millorar de nivell en poc temps.

Els cursos es fan cada dia de dilluns a dijous en horari de matí, de 9:45 a 11:45 h. Oferim cursos de tots els nivells, des del bàsic (A1) als més avançats (B2 i C1).

L’objectiu dels cursos d’anglès és que l’alumne adquireixi un nivell més alt i guanyi fluïdesa en l’expressió oral.

Parlar en anglès és l’eina lingüística que més es valora al món laboral i acadèmic, a més de ser un gran plus per a la formació d’un mateix.

Si tens temps als matins, dedica’t a fer anglès![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4309″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”white”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Aprendre anglès als matins

El millor moment per fer anglès és als matins: comencem amb força, fent treballar la ment i a la vegada socialitzant-nos.

A les classes tenim professionals de totes les àrees: científics, administratius, banquers o educadors, que comparteixen idees i coneixement. També hi ha universitaris que estan acabant els seus estudis o realitzant postgraus o doctorats.

I no ens oblidem pas dels estudiants de batxillerat i cicle formatiu que busquen complementar els seus estudis.

Desenvolupa la ment als matins i fes un curs d’anglès![/vc_column_text][vc_separator color=”white”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Cursos d’anglès als matins

Els cursos intensius es divideixen en nivells. Les classes d’anglès són presencials i són impartides per professors llicenciats i especialitzats en l’ensenyament d’anglès com a segona llengua.

Les classes estan centrades en adquirir fluïdesa oral en anglès. L’alumne tracta temes diversos per assegurar un domini de vocabulari de diferents àmbits. La gramàtica és una bona amiga a l’hora de consolidar el progrés en l’expressió oral i escrita. Comprendre l’estructura de l’idioma també és important pels que es preparen per aprovar un examen, ja sigui de Cambridge o els finals de l’institut.

Que parlar anglès sigui part del teu dia a dia![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”white”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Nivells d’anglès

Oferim cursos intensius per a tots els nivells. Hi ha cursos d’anglès bàsic, de nivell A1 segons el Marc comú europeu de referència per a les llengües (MCER). Aquests cursos d’anglès estan dirigits a aquelles persones que inicien els seus estudis en anglès o que tenen nocions i necessiten reprendre les classes i posar-se al dia per seguir progressant.

Els cursos de nivell A2 i B1 estan dissenyats per a aquells alumnes que tenen un coneixement suficient d’anglès com per entendre una conversa o un escrit. Aquests alumnes estan preparats per desenvolupar les seves habilitats d’expressió oral. A mesura que avancen amb la gramàtica, van acompanyant-se d’activitats d’expressió oral que ajuden a reforçar la comunicació oral.

Els alumnes de nivell B2 i C1 tenen assimilada la gramàtica de l’idioma, coneixen una àmplia gamma de vocabulari, el seu nivell de comprensió oral és bo i ara necessiten practicar i guanyar més confiança i fluïdesa en l’expressió oral. Com molts d’aquests alumnes volen presentar-se als exàmens de Cambridge, el material que s’utilitza està basat en els nivells de B2 i C1 segons el MCER, però també són utilitzats els tests de Cambridge.

Angles… qüestió de futur![/vc_column_text][vc_separator color=”white”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_separator color=”custom” border_width=”10″ accent_color=”#fafafa”][vc_single_image image=”4310″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Anglès als matins per a adolescents

Els cursos intensius d’anglès als matins són ideals pels adolescents que estan cursant estudis de cicle formatiu o batxillerat en horari de tarda. El curs d’anglès que va des del setembre al juliol, assegura que l’alumne adolescent estigui ocupat de dilluns a dijous en un ambient d’estudi i que rebi una formació complementària als seus estudis reglats.

Les classes d’anglès dirigides a alumnes de cicle formatiu comencen amb un curs bàsic per ajudar-los a situar-se i aprendre les tècniques bàsiques gramaticals i d’expressió oral. A partir del curs bàsic, podrem començar a avançar i equipar al jove alumne amb les eines necessàries pel seu futur laboral.

En un món canviant i globalitzat, tenir una segona llengua sota el braç permet els joves fer pràctiques a l’estranger i, per què no, trobar un lloc de treball en un altre país de parla anglesa.

L’anglès és part de la formació dels joves d’avui dia i… un plus el dia de demà![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”4307″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_separator color=”white”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Pronunciació en anglès

Els cursos intensius de matins posen l’accent en la pràctica de l’anglès parlat i en el perfeccionament de la pronunciació de la llengua.

Mantenir una conversa en anglès amb èxit posa en pràctica diferents recursos lingüístics, entre els quals es troben les habilitats d’expressió i comprensió oral. Una bona pronunciació en anglès és imprescindible si volem assegurar que la conversa flueixi bé.

Des d’un senzill intercanvi de paraules a llargues converses en anglès, una correcta pronunciació és clau pel nostre oient. A classe, la bona pronunciació i la comunicació en anglès es treballen des dels nivells més bàsics per crear en l’alumne l’hàbit i l’habilitat d’expressar-se correctament en anglès.

Can we speak in English? Of course!![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”white”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Anglès als matins

El nostre centre ofereix classes d’anglès als matins dirigides a universitaris, professionals, alumnes de cicle formatiu i batxillerat nocturn o persones que cerquen feina.

Les classes són amenes, estan centrades en l’expressió oral i són conduïdes per experts en l’ensenyament d’anglès.

Hi ha cursos per a principiants, pels que volen seguir progressant amb el seu anglès i pels que busquen perfeccionar el seu nivell.

Els alumnes que volen preparar-se i presentar-se als exàmens de Cambridge reben material de suport addicional. El material de classe dels nivells B2 i C1 estan basats en la metodologia de Cambridge.

L’anglès, una inversió en un mateix![/vc_column_text][vc_separator color=”white”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Com aprendre anglès

Aprendre una segona llengua és una aventura emocionant. Hem de començar pels ciments per poder aconseguir l’èxit: «Yes, of course I speak English!!».

Tots tenim la capacitat innata d’aprendre la llengua del entorn on creixem i, per tant, d’organitzar i interioritzar les regles gramaticals del nostre idioma nadiu. D’aquesta manera, tot i que les regles gramaticals en anglès es diferencien una mica de les del castellà o del català, els conceptes de passat, present i futur són els mateixos; tots tenen subjectes, verbs, pronoms, etc.; i suficients similituds com per fer l’estudi de la gramàtica relativament fàcil per a tots.

A més, el desig de comunicar-nos amb gent d’altres països, ja sigui per plaer o per motius laborals, és el que ens impulsa a parlar, a intercanviar idees i a buscar la manera d’adquirir l’anglès com a eina de comunicació.

Si el teu objectiu és aprendre anglès, apunta’t a un curs d’anglès als matins![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Acadèmia d’anglès a Cerdanyola

La nostra escola d’anglès, situada al casc antic de Cerdanyola, a la plaça Sant Ramon, porta més de 30 anys impartint classes d’anglès a alumnes de totes les edats. L’acadèmia té 8 aules climatitzades grans que donen a l’exterior, un pati central i aules especialitzades equipades per la realització dels exàmens de Cambridge.

El nostre professorat està altament qualificat i és expert en l’ensenyament d’anglès com a segona llengua. Utilitzem material d’última generació i d’acord amb les últimes tendències en aprenentatge d’idiomes.

Els alumnes que entren a la nostra escola d’idiomes troben un ambient agradable, acollidor i molt professional.

Vine a veure’ns i t’atendrem amb molt de gust![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4306″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

By | 2019-02-06T18:29:14+00:00 Gener 14th, 2019|Sin categoría|Comentaris tancats a Classes d’anglès als matins

About the Author: