Children’s casal, summer days in English, learning naturally!

Què ofereix un casal i, en anglès? Els casals d’estiu ofereixen un espai en que els nens poden jugar, deixar fluir la seva imaginació i socialitzar en un entorn de parla anglesa. Un casal ha de tenir una rutina diària i setmanal, incloure tot tipus d’activitats lúdiques i jocs a l’aire lliure. Quan creem en entorn segur, pautat i portat per professors d’anglès, tenim nens feliços d’estar aquí, relaxats i oberts a aprendre i gaudir dels matins d’estiu en anglès.

 

 

 

Per què un casal en anglès? A diferència de les classes d’anglès on tenim una estructura, un enfocament gramatical, l’objectiu d’adquirir vocabulari o d’ensenyar un tema específic, un casal d’estiu situa als nens en un entorn lúdic, la llengua vehicular del qual és l’anglès. Els nens escolten, busquen entendre i parlar l’anglès en un espai de parla anglesa. I, aquí, un punt interessant! El fet d’estar realitzant activitats lúdiques, ja sigui manualitats, jocs, jardineria o pintura, i estar escoltant l’anglès parlat entre els professors, donant instruccions o simplement interactuant amb els nens, crea una associació molt positiva entre l’anglès i la diversió. Aquest vincle emocional és un gran aliat a l’hora d’assimilar, aprendre i parlar l’anglès.

 

Quines activitats fem en el casal d’anglès? Les activitats varien des de jocs a l’aire lliure, a tallers de fang, manualitats, pintura, cuina i jardineria. En cada activitat lúdica que oferim en el casal, tant pels petits com pels més grans, hi ha un fons didàctic darrere. Sempre hi ha una setmana dedicada a l’art on treballem un pintor que pot ser, per exemple, Henri Matisse o Claude Monet. Altres setmanes didàctiques les dediquem al món dels animals, la fotografia i la natura amb jocs que entusiasmen, manualitats que fomenten la imaginació i creativitat dels nens i activitats entretingudes, divertides i didàctiques.

 

 

Tenim dos casals d’estiu, el casal Montessori per a nens de 4 a 7 anys i el casal d’ Aprenentatge Creatiu per a nens de 8 a 13 anys. Si vols llegir més, aquí ho tens:

https://www.thames.es/casal-verano-ingles-3-a-8-anos/

https://www.thames.es/casal-verano-ingles-8-a-13-anos/

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos