Casal d’estiu en anglès 2019-04-30T19:51:01+00:00

Casal d’estiu en anglès en Cerdanyola per a nens i nenes de 4 a 16 anys.

Thames British School us ofereix la possibilitat que vostres hij@s aprenguin anglès a l’estiu d’una manera lúdica i amb naturalitat.

El casal lúdic i cultural es realitza íntegrament en anglès, per mitjà de l’aprenentatge per immersió, i garanteix que l@s niñ@s aprenen anglès de manera natural.

Activitats 100% en anglès. Les activitats i el nivell d’anglès s’adapta a la edat dels nenes i joves.

Els nostres professors estan llicenciats en l’ensenyament d’anglès i els professors de les activitats esportives llicenciats en CAFE, AAFE i MEF.

Horari del casal d’estiu:

L’horari del casal d’estiu serà de 9.00 a 13:00h.

Dates del casal:

5 setmanes: des de la setmana del 25 de juny al 27 de juliol

Canguraje:

Canguraje de 8.00 a 9:00h i de 13.00 a 14:00h

El casal d’estiu és una experiència lingüística en anglès que apropa nens i joves a la identitat cultural, musical i artístic de diferents països d’arrel del món. Totes les activitats, manualitats, excursions, cuina, ball, tallers i jocs reflecteixen la cultura i tradicions del país que estem treballant.

La immersió lingüística que ofereix aquest casal d’estiu convida als nens i nenes a experimentar els nous sabors, colors i folklore de les cultures d’altres països.

En definitiva, una volta al món en cinc setmanes…. i tot en anglès!

Casal d’estiu en Thames Cerdanyola setmana a setmana

Durant les 5 setmanes del casal d’estiu, els nens i joves s’involucren en les diferents activitats fent servir l’anglès de forma espontània i amb naturalitat.

Setmana d’Àfrica

La setmana d’Irlanda

Setmana de les Illes del Sud

La setmana del Regne Unit

Activitats del Casal d’Estiu en anglès

Els monitors que treballen amb els nens i nenes en el casal d’estiu en anglès de Thames The British School estan certificats per la Generalitat.

Ens assegurem que el casal sigui divertit per a totes les edats i com a resultat realitzem tot tipus d’activitats tant dins de les instal·lacions com fora.

Els nois i noies porten una samarreta del casal d’estiu en anglès perquè tots els dimarts i divendres realitzem sortides fora de les instal·lacions.

En conclusió, aquestes són algunes de les activitats que organitzem en el casal d’estiu de Thames:

Apunta als teus fills al Casal d’Estiu en anglès

Martícula oberta. Inscripcions a partir de 1 de maig. Places limitades. Contacta amb nosaltres per a més informació:

Nom (requerit)

e-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Missatge

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat


Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.