Casal de Nadal en anglès

Casal de nadal lúdic i cultural en anglès

 

Casal de nadal

Durant les vacances de nadal oferim un casal de nadal ple d’activitats lúdiques i culturals per a nens de 4 a 16 anys.

 

El nadal arreu del món

L’objectiu d’aquest casal de nadal és explorar com se celebra el nadal en altres països del món i com es viu aquesta tradició en altres cultures.

 

El contingut cultural

Com a tots els nostres casals, hi ha un fort contingut cultural darrere les activitats proposades. Aquestes activitats estan conduïdes en anglès de manera que el nen aprèn el contingut i la llengua estrangera a la vegada.

 

Casal de Nadal a ThamesQuines activitats fem?

A través de tallers creatius, jocs tradicionals d’altres cultures, contes infantils, nadales i cuina típica de nadal, descobrim les tradicions d’aquesta celebració arran del món.
El casal inclou sortides pel poble.

 

Com incorporem l’anglès

La llengua vehicular del casal és l’anglès. És a dir, totes les activitats són conduïdes en anglès pels professors i monitors. Sabem que els nens viuen totes les celebracions amb molta il·lusió i que són participants entusiastes. Si aquestes celebracions les viuen en anglès, els nens integren l’ús de l’anglès de forma natural.

 

L’organització del casal de nadal

Des de la primera activitat introductòria establim el país o tradició que volem explorar i l’idioma en el qual treballarem. D’aquesta manera, tant contingut com idioma van associats i l’anglès s’estableix com a llengua vehicular.
En el casal els nens es divideixen en grups segons l’edat i les activitats, contes, nadales i treballs manuals s’adapten a l’edat de l’alumne també.
Els nens sempre fan una creació que es porten a casa l’últim dia del casal.

 

 

Qui condueix el casal de nadal?

Casal de Nadal a Cerdanyola

El casal com a eina d’aprenentatge ha de ser conduït per professors i experts en l’ensenyament d’anglès a nens com a segona llengua.

 

Calendari del casal de nadal 2017/2018

Horari: de 9.00 a 13.00h
Dies: 27, 28 i 29 de desembre i 2,3,4 i 5 de gener
Preu: la setmana de desembre 42€ i la setmana de gener 56€
Canguratge: hi ha servei de canguratge de 8.00 a 9.00h

 

Vols que el teu/va fill/a aprengui anglès al Casal? Contacta amb nosaltres:

 

  Nom (requerit)

  e-mail (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Missatge

  Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

  Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

  Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en thames@thames.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.