Busques l’aprovat a l’examen de Cambridge? Pren nota!

Si vols aprovar un examen oficial de Cambridge i, si pot ser, amb nota, no t’acomodis! Això és el que necessites:

Un curs d’estudi rigorós, un professor a sobre teu i pràctica sense pietat de tests de Cambridge. El curs ha d’integrar les quatre parts de l’examen de B2 First, C1 Advanced o de C2 Proficiency i ha d’ensenyar les estratègies d’estudi que necessitaràs per navegar l’examen amb facilitat.

Tens dubtes sobre com fer servir els condicionals o els listenings són el teu punt dèbil? El curs intensiu de preparació atendrà tots els teus dubtes, faràs tants condicionals que et semblaran fàcils i acabaràs somiant en anglès de tants listenings que hauràs fet! I tot i que, sens dubte, tens un nivell respectable d’anglès parlat, el curs t’ensenyarà tècniques d’examen i com impressionar l’examinador amb un discurs sofisticat, polit i sonant com un nadiu!

Ets un procrastinador? T’agrada prendre’t la vida amb calma? Doncs, aquest curs intensiu de preparació no és per a tu. El curs intensiu és més difícil que una classe regular i està pensat per elevar el nivell d’aprenentatge, entrenar-te per rendir al màxim en un temps limitat i motivar-te a anar a per totes, fent hores extres i tot!

A banda de proporcionar un programa d’estudis exhaustiu, però altament eficaç, el teu entrenador personal, el professor, no perdonarà cap lapsus, faltes tontes ni un “ai, no em vaig fixar bé”. Si t’apuntes al curs intensiu és per entregar-te a 4 setmanes de treball intensiu i un munt d’estrès. Però, tranquil, la recompensa arriba en la forma d’un certificat oficial de Cambridge, fruit del teu esforç i sacrifici i serà molt més que merescut!

Vols saber més? https://www.thames.es/cursos-intensivos-para-examenes-de-cambridge-en-verano/

 

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos