Benvinguts al nou curs 2020/21

Benvinguts al nou curs 2020/21

Comencem el nou curs escolar amb novetats, una nova línia de llibres en anglès i mesures de seguretat per crear espais desinfectats i amplis per facilitar el distanciament social i la capacitat reduïda.

Benvinguts al nou curs 2020/21

Inici de les classes d’anglès

Els alumnes de primària i secundària, juntament amb les classes de preparació d’exàmens de Cambridge, començaran el nou curs escolar el 3 de setembre.

Les classes d’anglès per a adults començaran a mitjans de setembre i els cursos intensius d’anglès als matins començaran a principis d’octubre.

Ens adaptem en el nou curs 2020/21

Ens adaptem a les circumstàncies!

Durant el primer trimestre com a mínim, per garantir la distància social i reduir la capacitat al 50% a les instal·lacions del centre, iniciarem les classes d’una manera semipresencial.

El mètode que hem adoptat estableix un equilibri entre el treball realitzat en línia i les classes presencials.

Aquesta combinació d’espais i ambients manté els alumnes atents, entretinguts i constantment ocupats!

Una classe en línia, una especialitat en si mateixa

Lluny de simplement enviar exercicis per fer, una classe virtual live, realitzada pel professor, és una experiència en educació!

Els estudiants han de centrar la seva atenció al màxim i polir les seves habilitats de comprensió oral. Sense temps per desviar l’atenció ni companys amb qui distreu-res, una classe interactiva en línia en anglès busca crear un ambient de treball agradable, eficaç i professional..

En aquest enllaç, teniu més comentaris sobre l’experiència en línia: https://www.thames.es/ca/angles-online-una-alternativa-una-experiencia-una-realitat/

Classes online d'anglès

Felicitats als candidats de Cambridge!

Les nostres felicitacions a tots els estudiants que es van presentar a la convocatòria per al Cambridge: First Certificate and Advanced aquest estiu al nostre centre.

Van treballar excepcionalment bé durant el curs intensiu de preparació d’exàmens al juliol, un curs en el qual combinem classes d’anglès en línia i classes presencials de speaking.

El dia de l’examen va ser intens i hi va haver nervis, però tothom se sentia segur, ben preparat i ansiós per impressionar als examinadors!

Els resultats arribaran aviat. Fingers crossed!!

Novetats del curs 2020/21!

Com a seu de l’examen de Cambridge, aquest curs escolar podrem oferir convocatòries Cambridge Proficiency English per al juliol de 2021.

Aquest és un fet important perquè cada vegada tenim més estudiants que tenen el certificat Cambridge: Advanced English i busquen un repte personal i professional més i, la satisfacció de comptar amb un nivell C2 d’anglès!

Tenim cursos d’anglès de nivell C2 durant tot l’any i ara, l’oportunitat de fer l’examen proficiency aquí a Cerdanyola a Thames British School.

Novetats del curs 2020/21

A l’avantguarda de l’ensenyament de l’anglès

Fidels a la metodologia que utilitzem amb els estudiants d’infantil, primària i de secundària, aquest curs hem triat una segona edició dels llibres d’anglès de primària més complets i amb continguts més actuals.

La nostra metodologia, com sempre, integra la cultura amb l’anglès i permet als estudiants “viatjar” i aprendre més sobre temes actuals que aprofundeixen en els seus coneixements sobre el món, en anglès.

Els temes són fascinants. Provoquen el pensament crític i motiven els estudiants a expressar les seves idees i opinions en anglès i a parlar de temes d’interès amb fluïdesa i confiança.

Mesures de seguretat Covid-19

Per garantir un espai de màxima higiene i benestar dels nostres alumnes, hem adoptat mesures de seguretat d’acord amb la nova normativa.

Les dependències de Thames British School es desinfecten abans i després de cada classe i les taules estan separades d’1,5 a 2 metres de distància. Hi ha gel hidroalcohòlic a cada aula.

Establirem un sistema d’aïllament per grups per assegurar el mínim de contacte entre els estudiants. Cada classe o grup accedirà a la seva aula a través d’una porta d’entrada diferent, a l’entrada de Plaça Sant Ramón o a l’entrada del Carrer Bellas Artes.

Durant la classe, els professors i els estudiants portaran mascareta en tot moment. Per facilitar la distància social, els dies de classe presencial, els estudiants, en lloc d’esperar a l’entrada, passaran directament a les seves aules, mantenint l’entrada principal del centre buida i neta.

Mesures de seguretat del curs 2020/21

El nou curs 2020/21

Un curs escolar que compleix els canvis i reptes socials en l’educació virtual, un curs que busca utilitzar tots els recursos digitals, socials i professionals dels quals disposem per tal d’acompanyar als nostres alumnes durant aquest curs escolar en anglès i ajudar-los a treure el màxim profit a la seva estada aquí amb nosaltres i amb el nostre equip de professors d’anglès a Thames British School, Plaça Sant Ramon, Cerdanyola.

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies

Molt bé, l’estiu!! I, ara que faig?

Has pensat en fer un curs d’anglès? Ambient distens, entorn idíl·lic i l’entreteniment garantit en las sessions d’immersió lingüística en anglès, pinya colada no inclosa! De fet, fora de la

Segueix-nos