Arrenquen motors! Com preparem el terreny abans de llençar-nos de ple a una classe d’anglès.

Un bon arrencament de classe requereix escalfar motors i preparar el terreny per seguir progressant amb nous conceptes, idees i noves exigències!

Tota classe ha de passar per sis passos per aconseguir la màxima eficàcia: l’escalfament, la presentació de material nou, la pràctica del material, l’aplicació del material après, l’extensió del material i el recollir.

Les activitats d’escalfament, o warm up, serveixen per crear interès i expectació sobre el tema i per preparar als alumnes pel nou llenguatge.

L’arrencament ajuda als alumnes a canviar del seu idioma matern a l’anglès, a recordar el material de la lliçó anterior i a consolidar la seva confiança en el que ja saben.

Pels adults, lo millor per escalfar motors és parlar!

En parelles, l’activitat podria ser completar un quiz o qüestionari sobre el tema nou, a partir d’unes imatges, descriure les activitats i donar una opinió o, a partir d’unes paraules, parlar de preferències, fer suggeriments o simplement intercanviar idees. La qüestió és establir la connexió entre el cervell i els idiomes i, un cop entres en English mode, la carretera és teva!

Pels més petits, tenim imatges, mímica, chants o cants, jocs de paraules, dibuixos i molt més! Si estem treballant la casa i volem repassar el vocabulari per despertar la memòria, un chant podria ser: Knock, knock! Welcome to my house! Nice to see you! Knock, knock! Welcome to my living-room! Nice to see you! Knock, knock! Welcome to my…etc. Una activitat senzilla però molt eficaç a l’hora d’ambientar la classe, captar l’atenció i crear expectació.

Si es tracta d’un vídeo sobre l’exploració de fissures sota l’aigua a Finlàndia o la convivència en una yurta de Kazakhstan, les activitats d’escalfament a classe són claus.

Asseguren la correcta comprensió del tema del dia, introdueixen el vocabulari associat i exposen als alumnes a l’experiència o concepte en si abans d’iniciar el següent pas de la classe.

Motors escalfats? Keep calm and drive on!

Vols saber més sobre com treballem? Aquí ho tens: https://www.thames.es/ca/cursos-dangles-adults/

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos