Anglès pels nens petits….com porteu les classes?

Què ensenyem en les classes d’anglès? Com conduïm les classes perquè els nens es sentin motivats, aprenguin i tinguin ganes de tornar a la pròxima classe? Res més captivador que una imatge per atreure l’atenció i arrencar la lliçó amb idees noves, fascinants i poc comunes. Quan passem a construir un banc de vocabulari relacionat amb la imatge, ho presentem de forma clara i a través de diferents activitats d’escoltar, senyalar i dir. Aquestes activitats augmenten la fluïdesa dels nens i les familiaritzen amb el tema.

Gradualment, incloem més tasques augmentant una mica més la necessitat dels nens d’estar atents i pendents. El nostre “escoltar, senyalar i dir” passa a afegir tasques com enganxar enganxines, trobar i pintar, circular, comptar, preguntar i contestar al company, cantar i molt més. La varietat d’activitats didàctiques no només manté als nens al aguait, sinó que reforça a la vegada el vocabulari, la construcció de frases i la comprensió de l’anglès.

Sent capaços de reproduir sons aliens als que pertanyen a les seves llengües maternes, els nens es beneficien de les activitats que treballen o practiquen l’expressió oral perquè ajuden a afinar les seves oïdes als sons de la llengua anglesa i a fer-los seus! Hi ha moltes activitats divertides que poden ser d’escoltar i dir, escoltar i senyalar, escoltar i imitar o escoltar i cantar i fins i tot escoltar el conte.

Quins recursos utilitzem a classe a banda del llibre de text? El favorit per descomptat és el pati! Els jocs al pati ens permeten entretenir als nens amb activitats divertides que reforcen el que hem après a classe i dona’ls-hi una alenada d’aire fresc per recarregar les piles! Tenim a més fitxes de tasques, vídeos curts i fins i tot peluixos o marionetes.

Anglès pels nens petits…una explosió d’imatges fascinants i activitats lúdiques i didàctiques pensades per entretenir, motivar i ensenyar als nostres joves alumnes.

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos

Últimes notícies

Busca un article
Últimes notícies
Segueix-nos