La direcció


direccio-academia-angles-thamesDe la direcció del centre se n’encarreguen Fiona i Jennifer Lamb, dues germanes britàniques i llicenciades en filologia anglogermànica, traducció i interpretació i humanitats, respectivament. “Hem dedicat tota la nostra vida professional a l’ensenyament de l’anglès i hem acompanyat milers d’alumnes en el seu camí cap a l’adquisició de l’idioma”.

Gràcies als nostres anys d’experiència i dedicació al món de la docència, entenem bé el nostre alumnat i les satisfaccions i els reptes que suposa aprendre un idioma com l’anglès.

Les persones que passen per les nostres portes troben un centre actiu, agradable i professional, amb la direcció, professorat i secretaria a la seva disposició per aconsellar-los i recomanar-los el grup, curs o mètode d’anglès més adient per a les seves necessitats.

MAQUETA revis THAMES Iqnet-THAMESThames School of Languages està avalat per AENOR (Associación Española de Normalización y Certificación), empresa que certifica que el nostre centre disposa d’un sistema de qualitat conforme amb la norma UNE-EN ISO 9001:2008.

Thames School of Languages compta amb una plantilla estable, altament qualificat i amb molts anys d’experiència en la docència.

Thames School of Languages ofereix un servei de qualitat als seus alumnes i esta compresa como empresa a la millora continua dels seus servies.

Thames School of Languages és un centre de preparació per les exàmens oficials de FIRST CERTIFICATE, CAE, PROFICIENCY i IELTS.

logo-cambridge

 logo_marco

 

 

 

 

Vols coneixer les instal·lacions de l’acadèmia d’anglès?

 

Instal·lacions de l’acadèmia

mapa-academia-ingles-thames-cerdanyola

Mapa de les instal·lacions de l’acadèmia d’anglès