Professorat de l’acadèmia


Thames School of Languages va obrir les seves portes fa 25 anys. Les dues directores llicenciades en filologia anglogermànica, traducció i interpretació i humanitats, respectivament, han dedicat tota la seva vida professional a l’ensenyament d’anglès i han acompanyat a milers d’alumnes en el seu camí cap a l’adquisició de l’idioma.

Thames té una plantilla estable de professors i mestres que es dediquen a l’ensenyament d’anglès com a llengua estrangera. Tots els nostres professors són bilingües.

fiona-lamb-direcció-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Fiona Lamb, llicenciada en Filologia Anglo-Germànica i diplomada en Traducció e Interpretació de la UAB, professora vocacional ha dedicat la seva trajectòria professional a l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera. Va fundar el centre docent fa 27 anys amb el objectiu de crear un model educatiu coherent y innovador respecta a la aprenentatge d’idiomes. Quan no està a classe, es dedica a la direcció i organització del centre Thames School of Languages.

 

 

jenny-lamb-direcció-professor-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Jennifer Davy porta tota la seva vida professional dedicada a l’ensenyament de l’anglès. Es llicenciada en Humanitats de Open University de Gran Bretanya i Traducció e Interpretació a l’UAB. Treballa, a mes a mes com a traductora per a la Generalitat de Catalunya. Quan no està a classe, es dedica a la direcció i organització del centre Thames School of Languages.

 

 

magada-giraldez-professora-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Magda Giráldez és llicenciada en Filologia Anglesa. Imparteix classe de tots els nivells, des de primària fins a Proficiency. Ha treballat com a professora d’anglès a Anglaterra i així ha pogut portar moltes noves experiències apreses d’aquesta altre sistema educativa. Té molta afinitat amb els nens petits però també li agrada molt treballar amb els joves i adults. S’encarrega de la cantata de Nadal, com a directora de coral. Ha col·laborat amb Heinle, un editorial internacional que ha gravat una de les seves classes per publicar en la sèrie de llibres de text Our World. Té un màster Universitari en Formació de Professorat d’Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes, el carnet de Monitora de Lleure i ha fet diversos cursos i webinars amb Cambridge.

 

guadalupe-remedios-professora-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Guadalupe Remedios és llicenciada en Història i té la suficiència investigadora en Ciències de la Antiguitat i el certificat d’ Aptitud Pedagògica de la Generalitat. Porta tota la seva vida professional dedicada a la docència, tant a instituts com a escoles de primària. Li agrada treballar amb nens de primària i també s’encarrega dels grups de First Certificate, CAE i Proficiency.

 

 

celia-utrera-professora-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Celia Utrera, gran entusiasta de la cultura angle saxona, és llicenciada en Filologia Anglesa i porta molts anys dedicada a l’ensenyament de l’anglès. Li agrada treballar amb els alumnes de secundària i sobretot amb persones adultes. Ha realitzat estades a Corea del sud i Nova York. Té un màster universitari en Formació de Professorat d’Educació Secundària, Batxillerat, Formació professional i Ensenyament d’Idiomes.

 

 

jessica-arrebalo-professora-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Jessica Arévalo, titulada en Estudis anglesos per la UAB. Va obtenir el títol de professora d’anglès (TESOL) a Londres, on va treballar com a mestra i ara porta cinc anys amb nosaltres. Li agraden els grups de nens de primària i també té molt d’èxit amb els grups de joves i de persones adultes. L’any vinent completarà el seu màsters Universitari en Formació de Professorat d’Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes.

 

 

irene-jurado-professora-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Irene Curado, professora bilingüe i monitora de lleure certificada per la Fundació Pere Tarrés , divideix el seu temps entre la seva carrera en Psicologia Infantil i la docència en anglès com a llengua estrangera. Com a professional, té especial interès en l’adquisició de una segona llengua.

 

 

 

laura-guerrero-professora-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Laura Guerrero, graduada en Educació Infantil amb menció en llengua anglesa de la Universitat de Vic, porta molts anys treballant amb nosaltres. S’encarrega de les classes d’infantil i de primer cicle de primària. Té un màsters en Psicologia de la Educació de la Universitat de Barcelona

 

 

 

marina-caselles-professora-thames-school-of-language-cerdanyola

 

Marina Casellas és la nostre professora de suport. Està cursant Pedagogia a la Universitat de Bellaterra i té clar que la seva vocació es l’ensenyament.