La direcció


Quan va començar tot?

La direcció de Thames va obrir les seves portes fa quasi trenta anys al Carrer Sant Francesc a Cerdanyola. Més tard va traslladar-se al edifici de l’antiga escola de primària de l’Agrupació Escolar a la Plaça de Sant Ramon.

 

Qui va fundar Thames?

El Sr. Lionel Lamb i la seva esposa Sra. Eileen Lamb, professors d’angles com a llengua estrangera al Servei d’idiomes de la UAB, van fundar l’escola l’any 1989.  Junt amb els seus fills, els quals seguint la tradició familiar, estaven formant-se per la docència.

 

Thames The British Schooldireccio-academia-angles-thames

En l’actualitat, Thames està dirigit per Fiona y Jennifer Lamb, dues germanes britàniques llicenciades en Filologia Anglo-Germànica i Humanitats respectivament, i en Traducció e Interpretació. L’escola té una amplia oferta de cursos, horaris i nivells pels nostres alumnes de primària, secundaria, batxillerat i adults.

 

Dedicació professional

Hem dedicat tota la nostra vida professional a l’ensenyament de l’anglès i hem acompanyat a milers d’alumnes en el seu camí cap a l’adquisició de l’idioma. Gracies als nostres anys d’experiència i dedicació al món de la docència, entenem bé al nostre alumnat i els reptes i satisfaccions que comporta aprendre un segon idioma com és l’anglès.

 

Donem la benvinguda

Les persones que passen per les nostres portes troben un centre actiu, agradable i professional. La direcció i professorat estan a la seva disposició per aconsellar i recomanar el grup, curs o nivell d’anglès que més s’adapti a les teves necessitats.

 

 

Vols més informació? Contacta amb nosaltres

Nom (requerit)

e-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Missatge