Instal·lacions de l’acadèmia


 

Les instal·lacions de l’acadèmia d’anglès Thames School of Languages estan ubicades a la Plaça de Sant Ramon, núm. 8 al casc antic de Cerdanyola. Ocupa l’edifici de l’antiga escola de primària “Agrupació Escolar”. L’escola es situa davant d’una plaça peatonal, un espai obert rodejat d’arbres, bancs i gespa.

  • Totes les aules estan climatitzades, donen a l’exterior i són molt amplies i lluminoses.
  • Les aules compten amb recursos multimèdia, portàtils, projectors, aparells reproductors que els fem servir segons l’activitat.
  • Acadèmia compte amb un pati exterior per realitzar activitats educatives. A més tenim un petit hortet amb verdura de la temporada per poder fer activitats amb els nens de Primària.
  • Les aules tenen una taula central de treball i les aules de primer cicle de Primària estan equipades amb mobiliari infantil.
  • L’escola té els serveis adaptats a la planta baixa i la mobilitat per l’escola esta garantida.
  • Diàriament un equip de neteja renta les instal·lacions i en especial els pupitres i zones comunes.
  • Dins el patí tenim reservat un petit aparcament per a bicicletes, skates y similars i a fora hi ha una altre aparcament públic de bicis.

Al voltant de l’acadèmia hi ha la parada de bus local de Cerdanyola A4-A7-B7-Bus de barri, un cafeteria, una farmàcia i d’altres establiments. Estem a 15 min. caminant des de la parada de Renfe Rodalies de Cerdanyola del Vallès.

Si voleu venir a veure les instal·lacions i conèixer el nostre mètode no dubte en posar-vos en contacte que us oferirem una visita guiada i ajustada a les vostres necessitats.

mapa-instalaciones-academia-ingles-thames-school-cerdanyola  recepción-escuela-idiomas-thames-cerdanyola recepcion-academia-ingles-cerdanyolarecepción-escuela-idiomas-thames

academia-ingles-cerdanyola-instalaciones-aula-adultos

 

 

academia-angles-aules-thames academia-ingles-cerdanyola-aulas-b1

instalaciones-academia-ingles-thames aula-academia-ingles-mañanasacademia-ingles-cerdanyola-instalaciones-b1
patio-polivalente-escuela-ingléspati-casal-d'estiu-academia-angles-cerdanyola

academia-ingles-cerdanyola-instalacionespassadís fins aula 1