CURSOS DE L’ACADÈMIA D’ANGLÈS

Thames The British School, una acadèmia d’anglès dedicada a l’ensenyament d’anglès i la preparació d’exàmens de Cambridge.

NENS

De 5 a 12 anys
CREANT FUTUR

Cursos d’anglès per a nens amb activitats lúdiques, material visual, temes apassionants que transporten de l’aula al món real. Grups homogenis, ambient estructurat.

JOVES

De 13 a 17 anys
UN MÓN GLOBALITZAT

Els cursos d’anglès per a joves creen confiança, consoliden coneixements i els preparen per a futures metes. Les classes tenen Integrades la preparació de Cambridge.

ADULTS

La millor aposta:
UNA INVERSIÓ EN UN MATEIX

Les classes d’anglès per a adults amenes, enfocades en expressió oral i conduïdes per experts en ensenyament d’anglès. Vols estudiar anglès? Hi ha grup per a tu.

CAMBRIDGE

La titulació:
UN CERTIFICAT DE PRESTIGI

Portem més de 30 en Cerdanyola preparant i presentant alumnes als exàmens de Cambridge. First Certificate, Advanced, Proficiency, IELTS i PET. Objectiu aprovat amb nota.

EXÀMENS DE CAMBRIDGE A LA NOSTRA ACADÈMIA D’ANGLÈS

Som seu per a la realització dels exàmens de Cambridge First Certificate (FCE) i de Cambridge Advanced English (CAE). Les convocatòries al FCE i CAE de juliol es poden realitzar a la nostra escola d’anglès a Cerdanyola del Vallès .

Aquestes convocatòries estan obertes a tothom. Els candidats a FCE i CAE han de realitzar un prova simulacre abans de matricular-se. D’aquesta manera, podem avaluar les possibilitats d’aprovar l’examen amb èxit.
Hi ha un curs intensiu d’anglès al juliol dirigit especialment als candidats a les convocatòries de juliol. Aquests cursos estan programats per acabar just el dia abans de la data de l’examen.
La nostra acadèmia d’anglès porta més de 30 anys preparant i presentant alumnes als exàmens de Cambridge.

Per què un Certificat de Cambridge

En primer lloc perquè els certificats de Cambridge són reconeguts internacionalment i són certificats de prestigi. A més, les universitats ara requereixen, en acabar la carrera, una certificació de upper-*intermediate English (MCER B2).

En segon lloc, tenir com a objectiu aprovar un examen d’anglès, és una motivació per millorar els teus coneixements de l’idioma. Necessites un vocabulari extensiu, un bon coneixement dels Phrasal Verbs i un domini de la gramàtica. Has de saber expressar les teves idees i opinions, donar consells, demanar informació amb claredat, descriure i explicar esdeveniments. En definitiva, comunicar-te i interaccionar amb claredat i fluïdesa en anglès.

Objectiu, una acreditació en Anglès

En aquest món canviant i globalitzat, l’ús de l’anglès és cada vegada més necessari. I, amb unes 500 paraules d’anglès, es pot sobreviure.
No obstant això, si no vols quedar-te estancat i estirar-te aquest poc més en Thames et podem ajudar. Els nostres cursos d’anglès et portaran fins a les portes de l’examen, estaràs ben preparat i segur del teu èxit.
Aconseguir un certificat de Cambridge és una inversió ben merescuda en un mateix.

Programa Cambridge

Els alumnes que tenen com a objectiu presentar-se a un examen de Cambridge, entren al Programa Cambridge. Això assegura un seguiment de prop del progrés i el rendiment de l’alumne i una avaluació de les notes. És necessari buscar el moment òptim per a cada alumne a l’hora d’escollir data per presentar-se a l’examen.
Oferim cursos de preparació per als exàmens de PET, First Certificate, Cambridge Advanced English, Cambridge Proficiency i IELTS.

CURSOS de PREPARACIÓ CAMBRIDGE

Els alumnes que tenen com a objectiu presentar-se a un examen de Cambridge, entren al Programa Cambridge que assegura un seguiment de prop del progrés i el rendiment de l’alumne i una avaluació de les notes per buscar el moment òptim per presentar-se a l’examen.
Oferim cursos de preparació per als exàmens de PET, First Certificate, Cambridge Advanced English, Cambridge Proficiency i també IELTS.

Cursos de preparació pel First Certificate

Vols preparar-te per treure el First Certificate? Els nostres cursos de preparació et donaran els coneixements, la pràctica i les tècniques d’examen que necessites. Els cursos asseguren, a més, que l’alumne adquireixi un bon domini de l’anglès parlat. Sentir-se segur i ben preparat és imprescindible per garantir-te un aprovat amb nota.
Hi ha cursos de preparació durant el curs escolar de setembre a juny. Hi ha un curs intensiu al juliol dissenyat especialment per als candidats a la convocatòria de First Certificate de juliol. Aquesta convocatòria és celebrada en la nostra acadèmia de la Plaça Sant Ramon, Cerdanyola amb data a la fi de juliol.

cambridge-english-first-thames-home - CAT

Curs de preparació pel Cambridge Advanced English (CAE)

Els alumnes que volen seguir perfeccionant el seu domini de l’anglès i desitgen presentar-se a l’examen de CAE, opten al Programa Cambridge. Reben el material de suport, l’atenció individualitzada i l’assessorament que necessiten per consolidar el nivell de C1.
Hi ha cursos de preparació durant el curs escolar de setembre a juny. Els candidats que es presenten al juliol tenen l’opció d’un curs intensiu de CAE. Aquest curs està especialment dissenyat i programat per acabar el dia anterior de l’examen. L’examen de CAE convocat a la nostra escola d’anglès en Cerdanyola té data a finals de juliol.

cambridge-english-advanced-logo - CAT

THAMES, LA TEVA ACADÈMIA D’ANGLÈS A CERDANYOLA

Aprendre anglès en Cerdanyola del Vallès

Thames The British School és una acadèmia d’anglès dedicada exclusivament a l’ensenyament d’anglès com a llengua estrangera.
La nostra trajectòria com a escola d’anglès en Cerdanyola del Vallès va començar fa 30 anys al carrer Sant Francesc per més tard traslladar-nos a la plaça de Sant Ramon. L’acadèmia d’anglès va ser fundada pel Sr. Lionel Lamb i la seva esposa la Sra. Eileen Lamb, tots dos professors d’anglès del Servei d’idiomes de la UAB.
Actualment, l’acadèmia d’anglès està dirigida per Fiona i Jennifer Lamb, les seves dues filles llicenciades en Filologia Anglogermánica i Humanitats respectivament.

Thames The British School té una àmplia oferta de cursos d’anglès, amb horaris de matí i tarda. Els cursos d’anglès van des del nivell bàsic fins al nivell més avançat, el Proficiency.

Si busques anglès en Cerdanyola, ens trobaràs en la plaça Sant Ramon, 8.