Adults


SUMMER ENGLISH per a adults és la perfecta combinació d’una estada lingüísticaacadèmica i social.
El programa inclou classes d’anglès als matins, activitats i tallers a la tarda i al vespre i sortides i visites culturals als voltants del comtat de Devon.

 

  • Els alumnes assisteixen a classe a les instal·lacions de la Universitat d’Exeter amb un equip de professors nadius experts en l’ensenyament d’anglès com a segona llengua.
  • L’escola d’idiomes porta més de 25 anys oferint cursos d’anglès a Exeter, una ciutat medieval a dues hores de Londres i al cor de la rivera anglesa  que és ben coneguda per la seva bellesa i encant.
  •  Els alumnes s’allotgen amb famílies britàniques o en apartaments privats a la zona residencial del campus universitari.
  •  L’escola d’idiomes i les famílies d’acollida estan acreditades pel British Council.: 2 sortides de mitja jornada i dissabte sencer.
  • L’escola The Globe porta més de 25 anys organitzant cursos d’anglès i té un professorat altament qualificat i expert en l’ensenyament d’anglès. L’escola està acreditada pel British Council.

Classes: 20 classes a la setmana de 45 minuts de durada.

Excursions: 2 tardes per setmana i tot el dissabte.

Activitats socials: 2 vespres per setmana

Allotjament: amb famílies d’acollida o en apartaments al campus universitari

Dates Setmanes Preu
03/07/2017 1 1.496€
  2 2.250€
  3 3.686€

Els pagaments fraccionats estan calculats des de febrer a juny.

El preu de l’estada a Exeter inclou: vols, trasllats de l’aeroport fins a Exeter i tornada, programa d’estudis, programa social, pensió completa, taxes i assegurança mèdica i de viatge.